A patinás, 122 éves iskolában februártól lehetőség nyílik népszerű szakmák elsajátítására – ráadásul ingyen.

Szakács, cukrász, pincér szakmák tanulására várja a jelentkezéseket a Budapesti Vendéglátóipari és Humán Szakképzési Centrum Giorgio Perlasca Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája (1106, Maglódi út 8. villamos- és buszmegálló mellett, ingyenes parkolási lehetőséggel).

A képzésekre felnőttek jelentkezését várjuk, akik rendelkeznek legalább 10 évfolyamos végzettséggel (általános iskola+legalább 2 sikeresen befejezett középiskolai évfolyam). Mindhárom népszerű szakma kitűnő elhelyezkedési lehetőségekkel kecsegtet, vonzó jövedelmekkel. A gyakorlatok részben az iskolában, részben külső munkahelyeken folynak. Ez utóbbiakra az iskola közvetíti a tanulókat.

A képzés mindhárom szakma esetében 2 év, 2019 februártól 2021 januárjáig tart. Ekkor komplex vizsgát kell tenni (írásbeli+gyakorlati+szóbeli), amelynek sikeres teljesítése esetén Országos Képzési Jegyzék (OKJ) szerinti szakmát kapnak a képzések hallgatói.

Az iskola korszerűen felszerelt tanműhelyekkel és tantermekkel, jól képzett, tapasztalt, sok szakmai sikerrel büszkélkedő oktatókkal várja a leendő hallgatókat. Az oktatás a késő délutáni-esti órákban folyik, heti 2 alkalommal. Azok részére, akik a vendéglátásban dolgoznak szakmai végzettség nélkül, és munkahelyük igazolja a szakmai gyakorlat teljesítését, a képzés 1 év alatt elvégezhető!

További részletekről érdeklődni lehet a 262-5790 budapesti telefonszámon, illetve a titkarsag@perlasca.hu e-mail címen. Jelentkezni a honlapunkról (www.perlasca.sulinet.hu) letölthető jelentkezési lap kitöltésével, az ott előírt dokumentumok benyújtásával lehet személyesen az iskola titkárságán, január 3-tól, hétfő-csütörtök 8-16, péntekenként 8-14 óra között.